Logo Connect Assuradeuren warning icon Schade melden

Gevolmachtigd agent
Connect Assuradeuren is een volmachtbedrijf met volmachten van gerenommeerde verzekeraars. Deze staan allemaal op onze website vermeld. Als gevolmachtigd agent mag Connect rechtstreeks optreden namens deze verzekeraars. Daardoor kunnen we snel risico's accepteren en schades afwikkelen. We bieden een breed productaanbod, kwalitatief goede verzekeringen tegen concurrerende premies. Daarnaast bieden we huismerkverzekeringen met eigen voorwaarden en tarieven. De volmachtgevers dragen daarbij de risico's. Voor meer informatie over wat een gevolmachtigd agent precies inhoudt, klik hier.

Serviceprovider
Connect Assuradeuren neemt als serviceprovider de aangesloten kantoren graag het werk uit handen, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun klanten. De administratie kan met een gerust hart aan ons deskundige team TP-Support worden overgedragen.

Geschiedenis
In 2002 is Connect Assuradeuren opgericht door 13 assurantiekantoren om beter tegemoet te kunnen komen aan de wensen van de relaties en de concurrentie van de grote spelers op de verzekeringsmarkt het hoofd te kunnen bieden. Door samenwerking worden de krachten gebundeld, delen we kennis en kunde en kunnen we met elkaar de ontwikkelingen in de branche het hoofd bieden. Connect is de snelle schakel tussen de assurantieadviseurs en de verzekeraars en zorgt er voor dat de kantoren eenvoudig verzekeringen kunnen vergelijken, aanvragen, administreren en beheren. Inmiddels is Connect Assuradeuren een volwaardig volmachtbedrijf én service provider voor de aangesloten kantoren. Alle aangesloten kantoren vindt u ook op onze website.
Sinds 2021 is Connect Assuradeuren onderdeel van de Veldsink Groep in Nuenen. Dat biedt kansen om te blijven groeien en vernieuwen. 

Connect Assuradeuren in een nieuw jasje gestoken
Na ruim 22 jaar is Connect Assuradeuren in een nieuw fris jasje gestoken!
Sinds 1 juli 2024 hebben wij een nieuw logo.