Logo Connect Assuradeuren warning icon Schade melden

Connect Assuradeuren  

Gevolmachtigd agent
Connect Assuradeuren is een volmachtbedrijf met volmachten van gerenommeerde verzekeraars die op onze website vermeld staan. Als gevolmachtigd agent mag Connect rechtstreeks optreden. Daardoor kunnen we snel risico's accepteren en schades afwikkelen. We bieden een breed productaanbod, kwalitatief goede verzekeringen tegen concurrerende premies.
Daarnaast bieden we huismerkverzekeringen, onder eigen naam, met eigen voorwaarden en tarieven. De volmachtgevers dragen daarbij de risico's. Voor meer informatie over wat een gevolmachtigd agent precies inhoudt, Folder NVGA Gevolmachtigd Agent.

Serviceprovider
Daarnaast neemt Connect als serviceprovider de aangesloten kantoren graag het werk uit handen waardoor zij zich volledig kunnen richten op hun klanten. De administratie kan met een gerust hart aan ons deskundige team TP-Support worden overgelaten.

Coöperatie
Connect is een coöperatie van onafhankelijke assurantieadviseurs. Vanuit de politiek, de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank worden steeds hogere eisen gesteld aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarnaast wordt het beloningsbeleid van de tussenpersoon steeds stringenter vormgegeven. Door samenwerking worden de krachten gebundeld, delen we kennis en kunde en kunnen we met elkaar al deze ontwikkelingen het hoofd bieden. Connect is de snelle schakel tussen de assurantieadviseurs en de verzekeraars en zorgt er voor dat de kantoren eenvoudig verzekeringen kunnen vergelijken, aanvragen, administreren en beheren en meer tijd hebben voor de klant.

Team van medewerkers

U kunt altijd rekenen op uitstekende service van Connect én van uw tussenpersoon. Het team van Connect Assuradeuren bestaat uit 40 medewerkers. Bij ons heerst de Westfriese mentaliteit, gemoedelijk, nuchter en niet praten maar doen. De directie is in handen van de heer C.J.M. Bennis.